Kirkelige handlinger

Gennem hele ens liv er der med jævne mellemrum nogle højdepunkter, hvor man føler et naturligt behov for at have kirken med.

Ved fødslen og dåben af ens børn fyldes man af taknemmelighed over den gave det er at blive forældre.

Som ung markerer konfirmationen overgangen fra barn til voksen, og nogle år senere finder man sit livs kærlighed, som man vil dele resten af ens tilværelse med.

Til sidst kommer den dag, hvor livet ikke er længere. Vi ved alle, at før eller siden skal vi herfra igen

Ved alle disse overgange i livet er det naturligt at komme til kirken, og for at hjælpe dig med at få planlagt den kirkelige begivenhed, som er aktuel for dig, kan du søge flere informationer i undermenuerne her til venstre.