Foredrag m. Birthe Rønn Hornbech

10.10.2017

Tirsdag d. 10. oktober kl. 19.00 holder Birthe Rønn Hornbech foredrag i Skamby Kirke. Entré: 50 kr.

Tidl. minister og MF Birthe Rønn Hornbech holder foredrag med titlen "Det betyder reformationen for mig", og vil her på sin egen måde fortælle om Martin Luthers personlige sjælekvaler og åndelige kamp, som ændrede både hans eget gudsforhold - og hele den kristne verden. Krydret med anekdoter fra det moderne politiske liv kan vi se frem til en rigtig spændende aften.

Billetter kan købes i forsalg hos Skamby El og hos Herrehuset i Søndersø til en pris af 50 kr. samt på selve dagen ved indgangen.

Foredraget arrangeres af Søndersø og Skamby Menighedsråd i et samarbejde om en række foredrag og koncerter med kendte danskere.

Del dette: