Velkommen til korets side

Ved Søndersø og Skamby Kirker er der også tilknyttet et kor. I modsætning til mange andre kor, koster det ikke noget at være med. :-)

Koret øver hver tirsdag fra kl. 19.15 til 21.15 i menighedslokalerne i Søndersø Præstegård. I koret synger vi et bredt repertoire af både klassisk og rytmisk, salmer, folkesange og gospel, som bruges, når vi nogle gange om året synger med ved gudstjenester i kirkerne og medvirker ved koncerter rundt på Nordfyn.

Koret er ikke kun sang. Det er også fællesskab og samvær, hvor vi får grint snakket, drukket kaffe og spist kage. Her har vi det sjovt sammen omkring det at synge. Alle kan være med, og der er også plads til dig! Så har du lyst til at møde os og prøve at være med, ja så mød op til en øveaften og se om det er noget for dig.

Har du spørgsmål kan du ringe til korleder og organist Uffe Hansen på tlf. 26 28 15 65.

Vel mødt.