Fastelavnsgudstjeneste for børn

11.02.2018

Efterhånden er det ved at være en tradition i Søndersø og Skamby, at fastelavn bliver fejret i kirken med en festlig børnegudstjeneste og bagefter med tøndeslagning, hyggeligt samvær og fastelavnsboller i SuperBrugsen i Søndersø og i Skamby Multihus.

Det er altid en god dag med mange flot udklædte børn i kirken, og selvom det sommetider har været ret koldt at stå i kø ved tønderne, har alle haft en god eftermiddag, når det går hjemad igen.

En god tradition skal ikke brydes, så derfor er der børnegudstjeneste d. 11. februar kl. 14.30 i Søndersø Kirke og kl. 13.30 i Skamby Kirke.

Særligt festligt bliver det, når børnene kommer i deres flotte fastelavnskostumer, så Batman, Superman, feer og prinsesser? Kom i kirke jeres fine og seje udklædningstøj, så alle kan se hvor flotte I er..!!

Efter gudstjenesten er der fastelavnsfest i henholdsvis SuperBrugsen i Søndersø og Skamby Multihus med tøndeslagning, fastelavnsboller, varm kakao og en tår kaffe til de voksne.

Del dette: