Her finder du gode links til andre hjemmesider, som også er et besøg værd:

www.fyensstift.dk

Hjemmeside med nyheder og information fra Fyens Stift og biskop Tine Lindhardt.

www.snapperklubben.dk

En side om Folkekirken - specielt for børn. :-) Tøjdukken Snapper tager de yngste med på rundtur i kirkens og kristendommens univers med udgangspunkt i dåben.

www.folkekirken.dk

Folkekirkens officielle hjemmeside med et væld af informationer og artikler om Folkekirken og det, der rører sig i den. Hjemmesiden opdateres hele tiden, og fungerer som kirkens netavis.

www.dendanskesalmebogonline.dk

Her finder du tekst og melodi til samtlige salmer i Den Danske Salmebog. En god side hvis man f.eks. søger inspiration til salmevalg i forbindelse med vielse eller begravelse.

www.km.dk

Den officielle hjemmeside for Kirkeministeriet. Her finder du blandt meget andet henvisninger til love og regler for Folkekirken samt oplysninger om kirkens organisation og opbygning.

www.bibelselskabet.dk

Hjemmeside for Det Danske Bibelselskab, der står for udgivelsen af Bibelen her i landet. På siden kan du søge og læse online i Bibelen, købe den og andre bøger på tryk samt læse teksterne til de enkelte søn- og helligdage.

www.kirkebogladen.dk

En boghandel på internettet med speciale i bøger og andre udgivelser om alle emner indenfor kristendom. Her findes alt lige fra børnebøger, plakater og CD'er til teologisk studiemateriale.