Præsterne

tlf. 40 16 71 79

mail: LKC@km.dk

Sikker formular: klik her

Præsterne har mange forskellige opgaver at varetage, så selvom der er en vittighed om, at præster kun arbejder om søndagen, er de altså ikke arbejdsløse resten af ugens dage!!

Præsterne er på mange måder kirkernes ansigt udadtil. De planlægger og forestår gudstjenester og kirkelige handlinger, underviser konfirmander og mini-konfirmander og besøger folk forud for de kirkelige handlinger eller fordi de har bedt om en samtale.

Derudover er der også en del arbejde, som ikke umiddelbart kan ses. Det er først og fremmest arbejdet foran computeren med at skrive prædikener og taler til vielser og begravelser, men der går også meget tid med at passe kirkekontoret og besvare henvendelser på telefon og mail.